Είστε εδώ: Home Υπηρεσίες Ραδιοζεύξεις μεγάλων αποστάσεων

webros - Αφοι Μαναρίδη

Το καλάθι αγορών σας

Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Ραδιοζεύξεις μεγάλων αποστάσεων

E-mail Εκτύπωση PDF
Σύνδεση Απομακρυσμένων Σημείων

radiozeukseis

Η μεγάλη εμπειρία της εταιρίας μας στο χώρο των Ασύρματων Ζεύξεων μας επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Έχουμε τη δυνατότητα να συνδέσουμε δύο απομακρυσμένα σημεία μεταφέροντας δεδομένα με μεγάλη ασφάλεια (vpn) και να υλοποιήσουμε υπηρεσίες όπως voip, file transfer, remote desktop κλπ με μεγάλη ευκολία λόγω των υψηλών ταχυτήτων που παρέχουν οι ασύρματες επικοινωνίες. Διαθέτονας υψηλή τεχνογνωσία είμαστε σε θέση να αναλύσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε λύσεις στο χαμηλότερο κόστος της ελληνικής αγοράς.

Προσπαθώντας να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο καινοτόμες λύσεις τις αγοράς, είμαστε από τις πρώτες εταιρίες οι οποίες υλοποίησαν ραδιοζεύξεις σε μεγάλες αποστάσεις. Συγκεκριμένα η εταιρία μας έχει υλοποιήσει ραδιοζεύξη χωρίς ενδιάμεσο αναμεταδότη σε απόσταση 20Km με σκοπό την ένωση απομακρυσμένων Φωτοβολταϊκών Πάρκων στο Λόφο Πιερίας με την βάση της εταιρίας ERA ENERGY στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Έχουμε υλοποιήσει πλήθος άλλων μικρότερων ραδιοζεύξεων της τάξης των 2-5 Km δίνοντας στους πελάτες μας καινοτόμες λύσεις στο χαμηλότερο δυνατό κόστος της αγοράς.

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε υλικά ασύρματης δικτύωσης των κορυφαίων κατασκευαστών στο χώρο με πολυετή εμπειρία.