Είστε εδώ: Home Υπηρεσίες Τηλεφωνικά κέντρα

webros - Αφοι Μαναρίδη

Το καλάθι αγορών σας

Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Τηλεφωνικά Κέντρα

E-mail Εκτύπωση PDF

cisco_phoneΤα Τηλεφωνικά Κέντρα τοποθετούνται σε εμπορικά καταστήματα, βιοτεχνίες, εστιατόρια, υποκαταστήματα εταιρειών, γραφεία και σπίτια καθώς κάθε επιχείρηση θέλει να έχει στην διάθεση της ένα αξιόπιστο και εύχρηστο δίκτυο με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος με στόχο να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητα της.

Έχοντας στη διάθεση μας ένα τηλεφωνικό κέντρο μπορούμε με ένα τηλεφωνικό αριθμό να έχουμε περισσότερες γραμμές ή ακόμη σε μία τηλεφωνική συσκευή να έχουμε 2 ή 3 νούμερα. Επίσης έχουμε την δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας μέσα από τα εσωτερικά τηλέφωνα και μεταφοράς κλήσεων από την μία συσκευή στην άλλη.
Μία ακόμη δυνατότητα που παρέχουν τα τηλεφωνικά κέντρα είναι η κάρτα προαπάντησης, το μήνυμα δηλαδή που ακούει αυτός που μας τηλεφωνεί μόλις χτυπήσει το τηλέφωνο, το οποίο τον καλωσορίζει και για καλύτερη εξυπηρέτηση του, του ανακοινώνει τα εσωτερικά για απ΄ ευθείας σύνδεση στο τμήμα που επιθυμεί.


Η webros στον τομέα που αφορά τα Τηλεφωνικά Κέντρα συνεργάζεται με τις κορυφαίες στο χώρο εταιρίες και χρησιμοποιεί τα ψηφιακά τους τηλεφωνικά κέντρα με σκοπό να σας προσφέρουμε την άριστη λύση για την επιχείρησή σας.

cisco_logo panasonicasterisk_logo

asteriskΗ εταιρία μας προσπαθώντας να σας προσφέρει τις περισσότερες δυνατότητες στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς είναι σε θέση να σας προτείνει τις πιο καινοτόμες λύσεις σύγχρονης τηλεφωνίας μέσα από την αξιοποίηση της IP τηλεφωνίας. Μέσω της λύσης αυτής ουσιαστικά μπορείτε να υλοποιήσετε λύσεις που δε θα μπορούσαν να υλοποιηθούν με κανένα αναλογικό ή ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο.

Πιο συγκεκριμένα αξιοποιούμε την πλατφόρμα Asterisk ώστε να σας στήσουμε ένα IP τηλεφωνικό κέντρο που θα σας λύσει τα χέρια όσον αφορά στην επικοινωνία σας, αλλά κυρίως θα ελαχιστοποιήσει τα έξοδα που δαπανά η επιχείρησή σας για την παροχή υπηρεσιών τηλεφωνίας.

Με πραγματικά χαμηλό κόστος απόκτησης και χαρακτηριστικά που δύσκολα τα βρίσκουμε ακόμα και στα ακριβότερα IP (VoIP) Τηλεφωνικά Κέντρα είναι η ιδανική λύση για επιχειρήσεις από 2 έως 200 χρήστες (εσωτερικά τηλέφωνα).

cisco_phone2Ειδικά για μικρές (2 - 24 χρήστες) και μικρομεσαίες επιχειρήσεις (25 - 99 χρήστες) η εταιρία μας έχει να προτείνει έτοιμες οικονομικές λύσεις που σίγουρα θα καλύπτουν τις τωρινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες σας.

Αυτόματη απάντηση εισερχόμενων κλήσεων, δρομολόγηση, μουσική ή ηχογραφημένο μήνυμα στην αναμονή, Voicemail (Τηλεφωνητής) καθώς και διασύνδεση με υποκαταστήματα ή το σπίτι είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που υποστηρίζει.