Είστε εδώ: Home Υπηρεσίες Διαδραστικοί Πίνακες

webros - Αφοι Μαναρίδη

Το καλάθι αγορών σας

Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Διαδραστικοί Πίνακες

E-mail Εκτύπωση PDF
smartlearn

Οι διαδραστικοί πίνακες στην εκπαίδευση

Οι διαδραστικοί πίνακες έκαναν την πρώτη εμφάνιση τους στον χώρο της εκπαίδευσης της Αγγλίας μόλις το 2007 με κάλυψη 98% στα σχολεία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και 100% στα σχολεία Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σήμερα χρησιμοποιούνται σε αρκετά εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων κυρίως στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία.

Στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει συζήτηση σχετικά με την αξία του νέου αυτού μέσου στην εκπαίδευση. Χρησιμοποιείται από κάποια ιδιωτικά, κυρίως, εκπαιδευτήρια, όπως εργαστήρια ελευθέρων σπουδών, φροντιστήρια, σχολεία, κ.α. ενώ είναι σπάνια η παρουσία τέτοιων πινάκων σε δημόσια ιδρύματα.


Παιδαγωγική επίδραση των διαδραστικών πινάκων

Έρευνες που γίνονται παγκοσμίως στο χώρο της εκπαίδευσης έδειξαν τα παρακάτω στοιχεία:

  • Αύξηση ενθουσιασμού και ενδιαφέροντος
  • Περισσότερες ευκαιρίες για συμμετοχή και συνεργασία
  • Ανάπτυξη κοινωνικών και προσωπικών δεξιοτήτων
  • Λιγότερες σημειώσεις μέσα στην τάξη
  • Αυξημένη ανταπόκριση και δυνατότητα αφομοίωσης σύνθετων εννοιών
  • Καλύτερη εκμάθηση για παιδιά με διαφορετικά στυλ μάθησης (Ακουστικό, Οπτικό, Κιναισθητικό)
  • Αύξηση αυτοπεποίθησης
diadrastikoiΗ εταιρία μας λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα που προκείπτουν από τη χρήση διαδραστικών μέσων στην εκπαίδευση είναι έτοιμη να σας παρέχει πληθόρα εκπαιδευτικών υλικών ώστε να αναβαθμίσετε την ποιότητα του μαθήματός σας. Διαθέτουμε διαδραστικούς πίνακες όλων των τύπων (1-5) καθώς και μια μεγάλη γκάμα βιντεοπροβολέων ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον καταληλλότερο συνδυασμό για την περίπτωσή σας. Διαθέτουμε βιντεοπροβολείς Ultra Short Throw προβολής οι οποίοι μπορούν να σας εγγυηθούν το καλύτερο δυνατό οπτικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια παράδοσης του μαθήματός σας.

Η webros αναλαμβάνει τη μελέτη του χώρου καθώς και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του εκπαιδευτικού υλικού που θα επιλέξετε με σκοπό τη μέγιστη απόδοση της επένδυσής σας. Αναλαμβάνουμε επίσης να σας εκπαιδεύσουμε στη χρήση των νέων αυτών εκπαιδευτικών εργαλείων.

Και όλα αυτά...στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!