Είστε εδώ: Home Υπηρεσίες Φωτοτυπικά Μηχανήματα

webros - Αφοι Μαναρίδη

Το καλάθι αγορών σας

Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Φωτοτυπικά Μηχανήματα

E-mail Εκτύπωση PDF

 

photo_copierΗ webros εμπορεύεται καινούρια και ανακατασκευασμένα μηχανήματα καθώς επίσης και γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα. Τα ανακατασκευασμένα μηχανήματα είναι σε άριστη κατάσταση αφού ανακατασκευάζονται από το εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρίας και δίνονται στον πελάτη με ένα χρόνο γραπτής εγγύησης και 5 χρόνια καλής λειτουργίας. Η εταιρία μας παρέχει άμεση τεχνική υποστήριξη χάρη στο άριστα εξειδικευμένο προσωπικό της, καλύπτοντας στο μέγιστο βαθμό της ανάγκες των πελατών της που χρειαστεί. Πελάτες μας αποτελούν Σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Τράπεζες, νοσοκομεία, Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, βιβλιοπωλεία κ.ά.

photo_copier2Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της εποχής σας δίνουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μηχάνημα της επιλογής σας υψηλής τεχνολογίας έγχρωμο η ασπρόμαυρο, σχεδίου η plotter με την οικονομικότερη για εσάς λύση.

Τέλος η εταιρία μας δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν επιθυμούν να προβούν στην αγορά ενός φωτοτυπικού μηχανήματος, να αποκτίσουν ένα φωτοτυπικό μηχάνημα για την επιχείρησή τους, διαμορφώνοντας ένα συμβόλαιο χρήσης αυτού. Εσείς πληρώνεται μόνο το κόστος εκτύπωσης και η εταιρία μας αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα (αναλώσιμα, συντήρηση, κτλ.).