Είστε εδώ: Home Υπηρεσίες Δορυφορικό internet

webros - Αφοι Μαναρίδη

Το καλάθι αγορών σας

Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Δορυφορικό internet

E-mail Εκτύπωση PDF

earthΣτην Ελλάδα το ανάγλυφο της μορφολογίας του εδάφους είναι τέτοιο που εμποδίζει την εύκολη πρόσβαση στο δίκτυο ADSL. Δεδομένου της χαμηλής διαθεσιμότητας των επίγειων υποδομών ADSL στις αγροτικές περιοχές και του χαμηλού δείκτη ευρυζωνικών συνδέσεων (13.5%) στο σύνολο του πληθυσμού, υπάρχει ένα σημαντικό μερίδιο του πληθυσμού που ζει μακριά από τις επίγειες και ασύρματες υποδομές.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ... ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Πώς λειτουργεί

internetΤο αμφίδρομο δορυφορικό internet είναι μια καινούργια υπηρεσία, ισάξια σε επιδόσεις με το ADSL σε τέτοιο βαθμό που να μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των 4Mbps σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου δεν υπάρχει κάλυψη από το επίγειο δίκτυο της σταθερής τηλεφωνίας. Αυτή η μοντέρνα τεχνολογία του αμφίδρομου δορυφορικού Internet σε συνδυασμό με την μακροχρόνια πείρα και την αξιοπιστία της  εταιρίας μας προσφέρει στον τελικό χρήστη μια σύνδεση ανεξάρτητη από το αναλογικό δίκτυο.


Τι χρειάζομαι για να συνδεθώ;

Χρειάζεστε μόνο ένα δορυφορικό modem και ένα παραβολικό κάτοπτρο και είσαστε έτοιμοι να συνδεθείτε στο internet.

ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ

modemΗ υπηρεσία αυτή προαναγγέλλει μια καινούργια εποχή με νέα δεδομένα στη λήψη του internet με υψηλές ταχύτητες χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις και χωρίς περίπλοκα προγράμματα ή εξοπλισμό που μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση. Το δορυφορικό internet που σας προτείνουμε είναι απλό και εύκολο στη χρήση του και είναι ο πιο γρήγορος δρόμος προς την ευρυζωνικότητα.

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΑΚΕΤΟ

Από τη στιγμή που έχετε διαλέξει το κατάλληλο πακέτο και έχετε υπογράψει την αίτηση συνδρομής της υπηρεσία μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες.

Μη δυστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τους τρέχοντες τιμοκαταλόγους και να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση για την περίπτωσή σας!